Möjlighet.nu

Mimmi Abrisius

Independent Forever Business Owner

 

 

 

 

Jag söker nya Forever Business Owners

Att arbeta med Forever har förändrat mitt liv. Nu vill jag hjälpa andra som önskar förändring.

Läs mer

 

Kontakta mig

Mimmi Abrisius
Independent Forever Business Owner

Opalvägen 22
24634 Löddeköpinge
Sverige

Vill du att jag kontaktar dig?

Fyll i ditt namn, telefonnummer och/eller din e-postadress så kommer jag ta kontakt med dig.

Kontakta mig

Jag jobbar för frihet!

Hur klyschigt det än låter så är det faktiskt så att friheten kommer genom att jag bygger ett nätverk för en oberoende inkomst. Jag har en fin vän som är frisör. Hon jämförde en oberoende inkomst mot en traditionell inkomst så här; "Jag får ju bara betalt så länge saxen går..slutar jag klippa så har jag ingen lön. Men när du bygger upp ett nätverk så får ju du betalt även om du inte är på plats och jobbar just då. Så himla smart!" 

Frihet för mig innebär tid med min familj. Att få bestämma över mina egna tider, vem jag vill jobba ihop med, när och vart jag vill arbeta och hut mycket jag vill tjäna är också viktiga bitar i mitt val.

Tidigare har jag arbetat som chef på ett av Sveriges största företag. Det var ett otroligt givande jobb och jag gick till jobbet med agendan att göra min personals vardag lite bättre. Idag får jag sitta och erbjuda människor som jag vill jobba ihop med en helt ny möjlighet att förändra sina liv!

Genom att erbjuda Forevers fantastiska affärskoncept med högkvalitativa produkter kombinerat med att bygga ett team hjälper jag andra att skapa sitt oberoende och nå sina drömmar.

I vårt härliga team är vi ett gott gäng som samarbetar. Vi jobbar var och en för vår egen business men samtidigt har vi ett sådant utbyte av varandra. Vi ser till att må bra tillsammans! Det mest givande med att vara i ett team är den genuina känslan av att alla vill varandras bästa! Vi jobbar i en platt organisation där alla får blomma ut på sitt eget valda sätt. Ingen av oss har någon mera chef än sig själv! Så vi är vår egen chef och vår egen bästa kund!

Hela min familj är engagerad i Forever! Vi älskar att sätta upp mål för vår framtid och vi vet hur generöst Forever är! Vår framtid innehåller många roliga och spännande resor!

Varmt välkommen att höra av dig om du vill höra lite närmare hur vi jobbar!

Allt gott

Mimmi 073-509 45 13

 

I am Forever