Möjlighet.nu

Mimmi Abrisius

Independent Forever Business Owner

 

 

 

 

Varmt välkommen - här får du uppleva kundservice så som det ska kännas!

När du handlar av mig försöker jag i största möjliga mån leverera produkterna personligen - så att du får möjlighet att ställa frågor om produkterna och kanske levererar jag en liten överraskning med din leverans!

Du besöker nu min hemsida där du får möjlighet både att köpa högkvalitativa produkter och läsa om hur jag jobbar. Jag är en oberoende Forever Business Owner - mitt bästa val i livet!

Shopen är öppen 24/7 och här guidar jag dig gärna till de bästa produkterna för just dig! Du kommer också att få möjlighet att bli gäst på event och andra härliga temakvällar. Som kund har du 90 dagars nöjdkundgaranti. Det innebär att du kan känna dig helt trygg när du handlar - för är inte produkten så bra som du tänkt dig så får du alla pengarna tillbaka efter att du provat på den!

Välkommen att kontakta mig närhelst du önskar!

Allt gott

Mimmi

Lär känna Forever

Forever har verksamhet i drygt 150 länder i alla världsdelar och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Forevers produkter säljs av oberoende återförsäljare som genom att vara egna företagare styr sin egen tid och där igenom sin inkomst. Att arbeta med Forever ger möjlighet till utveckling, spännande utmaningar och karriärmöjligheter.